Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Chongqing Bio Newvision Medical Equipment Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Γύρος εργοστασίων
Γραμμή παραγωγής

Η Guangdong Fortune NewVision Optoelectronic Co., Ltd., που ιδρύθηκε το 2011, βρίσκεται στην όμορφη λίμνη Songshan, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ενσωματώνει την έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις.Η εταιρεία μας ασχολείται κυρίως με δύο μεγάλα προβλήματα δημόσιας υγείας της εφηβικής μυωπίας και της ηλικιωμένης οφθαλμολογίας, ερευνά νέους διαγνωστικούς και θεραπευτικούς εξοπλισμούς οφθαλμολογίας, ανάπτυξη κατάλληλου τεχνολογικού προϊόντος χαμηλού κόστους, υλοποίηση της εκβιομηχάνισης, μείωση του κόστους του κοινωνικού ιατρικού συστήματος και του συστήματος υγείας, εξυπηρέτηση τις στρατηγικές ανάγκες της εθνικής υγείας.

 

Η εταιρεία τηρεί πάντα την "Υψηλή Τεχνολογία, Νέο Όραμα" ως έννοια της επιχειρηματικής ανάπτυξης. Διαθέτουμε ισχυρή τεχνική δύναμη και έχουμε εξουσιοδοτηθεί 11 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, καθώς και πρόσβαση στην πιστοποίηση συστήματος ποιότητας 13485. Η Bio δημιούργησε αποτελεσματική ομάδα μάρκετινγκ και τέλεια μετά- σύστημα εξυπηρέτησης πωλήσεων για παροχή ιατρικού εξοπλισμού με την καλύτερη απόδοση κόστους και σχολαστική εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

 
OEM/ODM

Έχουμε την ειδική ομάδα σχεδίου για να συναντήσουμε το σχέδιο cOem σας,

 

Ακριβώς κοινοποιήστε σε με την ιδέα σας, θα κάνουμε το τρισδιάστατο σχέδιο για τον έλεγχό σας

 

Η συμφωνία εμπιστευτικότητας θα προσφερθεί για να προστατεύσει το δικαίωμα αντιγράφων σας

 

Λογική τιμή και πλήρεις γραμμές παραγωγής για να ικανοποιήσει την ανάγκη παραγωγής σας

 

Αυστηρά QC η ομάδα σε βέβαιο όλα τα προϊόντα ανταποκρίνεται στα πρότυπα

 

Μπορούμε αυστηρά να ακολουθήσουμε το αίτημα τεχνών πελατών.

 

Χαιρετίστε την οποιαδήποτε συζήτησή σας για το cOem ή το ODM

Ε&Α

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α στον τομέα για να παρέχουμε στα προϊόντα την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή σταθερότητα. Να συνεργαστεί με τα γνωστά όργανα των υψηλότερων οργάνων εκμάθησης και έρευνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Διάφοροι τεχνολογικά επιτεύγματα πυρήνων και τεχνικοί δείκτες στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Αυτοματοποιημένη μηχανή Perimetry Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2024 perimetrymachine.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.